2 kiaušinių trynių,
250 g cukraus,
1 šaukštas sviesto,
400 g morkų,
500 g miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
pusė šaukštelio maltų gvazdikėlių,
pusė šaukštelio cinamono.
GAMINIMAS:
Dviejų kiaušinių trynius gerai ištrinkite su 250 gr cukraus. Įdėkite šaukštą kambario temperatūtos sviesto ir dar sykį masę gerai ištrinkite. 400 g morkų nuskuskite, smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su 500 gramų miltų ir šaukšteliu kepimo miltelių.
Sukrėskite kiaušinių masę ir gerai išsukite. Įberkite po pusę šaukštelio maltų gvazdikėlių ir cinamono, tada dar sykį išmaišykite. Įmaišykite standžiai išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sukrėskite į nepridegančią riebalais išteptą kepimo skardą ir valandai pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę.