Kiaulienos ir pikantiško omleto kepsnys receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos ir pikantiško omleto kepsnys


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Kiaulienos nugarinės apie 1,5 kg,
truputis kiaulienos prieskonių,
maltų juodųjų pipirų,
citrinų sulčių,
aliejaus kepsniui patepti,
medinių smeigtukų.

O m l e t u i:
7-8 kiaušiniai,
2 stiklinės džiovintų virtų grybų,
2 nedidelės raudonosios paprikos,
0,5 stiklinės pieno,
2 svogūnai,
3 šaukštai miltų,
aliejaus.

GAMINIMAS:

Iš kiaulienos nugarinės išpjaukite išklotinę (pjaudami apvaliai aplink, paverskite nugarinę mėsos lakštu), įtrinkite prieskoniais, citrinų sultimis ir suvynioję į maistinę plėvelę laikykite šaltai 12-14 val. Grybus, svogūnus, paprikas supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Kiaušinius suplakite su pienu bei miltais, sumaišykite su pakeptomis daržovėmis ir iškepkite du omletus (arba vieną nugarinės lakšto dydžio omletą skardoje).

Omletą uždėkite ant mėsos lakšto, susukite ir kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais. Kepkite 1,5 val. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekti galima ir šaltą, ir karštą. Jei tieksite karštą, pirmiausia supjaustykite porcijomis ir atsargiai ištraukite smeigtukus. Jei šaltą- smeigtukus išimkite, kai mėsa atvės, ir tik tada pjaustykite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668