Veršiena su pomidorais ir sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su pomidorais ir sūriu


INGREDIENTAI:

350 g veršienos nugarinės su kaulu.

M a r i n a t u i:
1 svogūnas,
2 šaukštai sojų padažo,
100 g baltojo vyno,
druskos,
mėsos prieskonių,
1 šaukštas grietinės,
1 pomidoras,
50 g mocarelos,
50 g sviesto.


GAMINIMAS:

Marinatui svogūną susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais, sojų padažu, baltuoju vynu. Užpilkite mėsą ir marinuokite apie 12-14 val. Išimtą iš marinato mėsą nusausinkite ir apkepkite keptuvėje su sviestu. Tada užpilkite marinatą, įdėkite grietinės ir troškinkite.

Kai mėsa suminkštės, ant jos uždėkite sūrio bei pomidoro griežinėlius ir pakaitinkite, kol sūris pradės lydytis. Patiekite su įvairiomis šviežiomis daržovėmis, ryžiais arba bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668