350 g veršienos nugarinės su kaulu.
M a r i n a t u i:
1 svogūnas,
2 šaukštai sojų padažo,
100 g baltojo vyno,
druskos,
mėsos prieskonių,
1 šaukštas grietinės,
1 pomidoras,
50 g mocarelos,
50 g sviesto.
GAMINIMAS:
Marinatui svogūną susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais, sojų padažu, baltuoju vynu. Užpilkite mėsą ir marinuokite apie 12-14 val. Išimtą iš marinato mėsą nusausinkite ir apkepkite keptuvėje su sviestu. Tada užpilkite marinatą, įdėkite grietinės ir troškinkite.
Kai mėsa suminkštės, ant jos uždėkite sūrio bei pomidoro griežinėlius ir pakaitinkite, kol sūris pradės lydytis. Patiekite su įvairiomis šviežiomis daržovėmis, ryžiais arba bulvėmis.