Su salierais troškinta žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su salierais troškinta žuvis


INGREDIENTAI:

1 kg žuvies (lydekos, karpio, ungurio ar kt.),
100 g saliero šaknies,
100 g sviesto,
1 ryšelis (apie 25 g) mėgstamų aromatingų žalumynų (krapų, petražolių, rozmarinų, bazilikų, raudonėlių, kalendrų, dašių ir pan.),
100 g džiūvėsėlių,
truputis pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Salierą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į sviestu pateptą troškintuvą. Ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius, pabarstykite druska, pipirais, sudėkite sviestą, ryšulėlį žalumynų ir įpilkite vandens, kad apsemtų žuvį.

Užvirinkite ir toliau troškinkite ant labai mažos ugnies apie 30 min. Žuvį ir žalumynus išimkite, o sultinį sumaišykite su džiūvėsėliais, kad gautumėte nelabai tirštą padažą. Juo užpilkite troškintą žuvį. Patiekite su bulvių koše.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668