600 g maltos vištienos,
1 stiklinė grietinėlės,
pipirų,
druskos,
2 kiaušiniai,
1/3 stiklinės pieno,
6 batono riekelės,
0,5 stiklinės džiovintų slyvų,
0,5 stiklinės džiovintų obuolių,
miltų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Džiovintus obuolius ir slyvas nuplaukite, pamerkite, palaikykite 2 val. ir sumalkite. Į maltą vištieną įberkite druskos, pipirų ir pamažu pildami grietinėlę gerai išsukite. Vienoje lėkštėje išplakite kiaušinius su pienu ir trupučiu druskos.
Į kitą įberkite miltų, o į trečią sudėkite mažais kubeliais supjaustytą batoną. Iš vištienos suformuokite nedidelius kotletukus į kiekvieno vidų dėdami džiovintų vaisių įdaro. Kotletus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinių plakinyje ir dar apvoliokite batono kubeliuose.
Apkepkite įkaitintame aliejuje, sudėkite į skardą ir dar 10 minučių kepkite 180-200 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje.