100 g sviesto,
150 ml plakamosios grietinėlės,
300 g juodojo šokolado,
100 ml "Dansukker" šokolado skonio cukraus miltelių,
3 valgomieji šaukštai konjako.
P a p u o š t i:
2 valgomieji šaukštai "Dansukker" šokolado skonio cukraus miltelių,
3 valgomieji šaukštai cukraus,
mažų popierinių formelių.
GAMINIMAS:
Užvirinkite prikaistuvyje grietinėlę ir sviestą. Susmulkinkite šokoladą ir suberkite jį į prikaistuvį. Suberkite šokolado skonio cukraus miltelius ir maišykite, kol šokoladas ištirps.
Supilkite konjaką. Paruoštą masę nakčiai palikite šaldytuve. Sumaišykite cukraus miltelius ir cukrų. Iš paruoštos konjako masės suformuokite rutuliukus ir apvoliokite juos cukraus mišinyje.