Orange au lait receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Orange au lait


INGREDIENTAI:

50 ml cukraus miltelių,
1 sultingas apelsinas,
300 ml pusriebio pieno,
100 ml stiprios kavos.

P a p u o š i m u i:
apelsino žievelės.

Prikaistuvyje cukraus miltelius sumaišykite su apelsino sultimis. Supilkite pieną ir kaitinkite, tačiau žiūrėkite, kad neužvirtų. Paruoškite kavą. Į kiekvieną puoduką supilkite 2 dalis pieno su apelsino sultimis ir I dalį kavos. Jei norite, papuoškite apelsino žievele.


GAMINIMAS:


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668