Morkų ir spanguolių sultys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir spanguolių sultys


INGREDIENTAI:

400 g morkų,
200 g spanguolių,
120 g cukraus,
1/2 citrinos,
1/2 stiklinės virinto vandens.


GAMINIMAS:

Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir spanguolių sultys sumaišomos,
supilamas vanduo, suberiamas cukrus, supilamos išspaustos citrinos sultys, sudedama nutarkuota žievelė ir atšaldoma. Vertingiausios sultys, kai geriamos tik pagamintos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668