Avižinių dribsnių plovas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižinių dribsnių plovas


INGREDIENTAI:

1 didelis svogūnas,
1 vidutinė morka,
1 stiklinė avižinių dribsnių,
prieskonių (pageidautina su paprikomis),
2 skiltelės česnako,
druskos,
2 stiklinės vandens,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Į gilią keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir troškinkite kubeliais supjaustytą svogūną bei stambiai sutarkuotą morką, kol įgaus auksinį atspalvį. Suberkite avižinius dribsnius, išmaišykite, įpilkite karšto vandens, įberkite druskos, prieskonių, smulkiai supjaustyto česnako.

Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol nebeliks skysčio (maždaug 5 minutes). Taip paruoštas plovas gali būti patiekiamas ir kaip atskiras patiekalas, ir kaip garnyras.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668