1 salieras,
1 svogūnas,
2 šaukštai riebalų,
1 arbatinis šaukštelis prieskoninių žolių,
1 kiaušinis,
3 lietuviškos dešrelės,
1 pyrago riekė,
1 šaukštas miltų,
1/2 stiklinės pieno ar grietinės,
muškato riešuto,
sultinio.
GAMINIMAS:
Salierą nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite su 1 šaukštu riebalų, sudėkite salierus, prieskonines žoles ir, užpylus 1 stikline vandens, uždengus patroškinkite 10 minučių. Iš dešrelių išimkite įdarą, suminkykite jį su kiaušiniu ir išmirkytu pyragu, įtarkuokite muškato riešuto.
Iš mėsos padarykite nedidelius kukulius. Salierus užpilkite grietine, užvirinkite, sudėkite kukulius ir patroškinkite 10 minučių. Miltus su likusiais riebalais suminkykite, atskieskite sultiniu, supilkite į verdančius kukulius ir dar pavirinkite.