Raugintų burokėlių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintų burokėlių sriuba


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1163 kcal

Rūkytos mėsos liekanų,
prieskoninių daržovių (porų, salierų, svogūnų),
2 rauginti burokėliai,
džiovintų grybų,
1/2 šaukšto sviesto,
1 šaukštas miltų,
1/2 stiklinės grietinės.


GAMINIMAS:

Iš daržovių, grybų ir mėsos išvirkite sultinį, perkoškite, supilkite svieste paspirgintus miltus ir pavirinus sudėkite stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius. Sriubą užbalinkite grietine ir paduokite su virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668