Malta mėsa įdarytos bandelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Malta mėsa įdarytos bandelės


INGREDIENTAI:

bandelių,
maltos mėsos,
druskos, pipirų,
prieskonių,
morkų,
svogūnų,
česnako,
paprikų,
pomidorų padažo,
fermentinio sūrio.


GAMINIMAS:

Česnaką, svogūną susmulkinti, morkas sutarkuoti ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Sudėti maltą mėsą, pasūdyti, pabarstyti prieskoniais. Kai truputį apkeps, sudėti smulkiai pjaustytas paprikas. Baigiant kept įpilti pomidorų padažo ar pomidorų pastos. Bandeles perpjauti pusiau ir išskobti. Įdėti mėsos įdaro, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668