Salotos fetos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos fetos


INGREDIENTAI:

50 g fetos,
30 g raudonųjų paprikų,
100 g agurkų,
7-8 juodosios alyvuogės be kauliukų,
5-6 graikinių riešutų puselės,
truputis svogūnų laiškų.

P a d a ž u i:
1/3 šaukštelio cukraus,
1/3 šaukštelio druskos,
3 šaukštai aliejaus,
5 šaukštai vandens,
1 šaukštas obuolių acto,
truputis maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Agurkus supjaustykite griežinėliais, juos perpjaukite dar pusiau. Sūrį ir paprikas supjaustykite juostelėmis. Viską sudėję į lėkštę užpilkite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668