Lašišos užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišos užkandėlė


INGREDIENTAI:

2 pomidorai,
2 avokadai,
raudonasis svogūnas,
6 karališkosios krevetės,
150 g šviežios lašišos filė,
po 2 šaukštus sojų ir austrių padažo,
alyvuogių aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
šaukštelis cukraus,
šviežių ir džiovintų bazilikų,
gabalėlis šviežios imbiero šaknies.


GAMINIMAS:

Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite padažu, pagamintu iš tarkuoto imbiero, austrių padažo ir žiupsnelio cukraus. Tuo pačiu padažu apšlakstykite ir išlukštentas karališkąsias krevetes. Avokadus nulupkite , kauliuką pašalinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir truputį apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.

Pomidorus nuplaukite, supjaustykite kubeliais, svogūną irgi susmulkinkite. Avokadus, pomidorus ir svogūnus sumaišykite su sojų padažu, aliejumi, citrinų sultimis ir dėkite į lėkštes. Ant viršaus dėkite po lašišų gabalėlį ir kelias krevetes.Užkandėlę apibarstykite džiovintais bazilikais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668