2 pomidorai,
2 avokadai,
raudonasis svogūnas,
6 karališkosios krevetės,
150 g šviežios lašišos filė,
po 2 šaukštus sojų ir austrių padažo,
alyvuogių aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
šaukštelis cukraus,
šviežių ir džiovintų bazilikų,
gabalėlis šviežios imbiero šaknies.
GAMINIMAS:
Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite padažu, pagamintu iš tarkuoto imbiero, austrių padažo ir žiupsnelio cukraus. Tuo pačiu padažu apšlakstykite ir išlukštentas karališkąsias krevetes. Avokadus nulupkite , kauliuką pašalinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir truputį apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Pomidorus nuplaukite, supjaustykite kubeliais, svogūną irgi susmulkinkite. Avokadus, pomidorus ir svogūnus sumaišykite su sojų padažu, aliejumi, citrinų sultimis ir dėkite į lėkštes. Ant viršaus dėkite po lašišų gabalėlį ir kelias krevetes.Užkandėlę apibarstykite džiovintais bazilikais.