Pyragas su rūkyta žuvimi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su rūkyta žuvimi


INGREDIENTAI:

1/2 kg sluoksniuotos bemielės tešlos,
kiaušinis.

Į d a r u i:
karštai rūkyta žuvis (ešerys, lydeka, skumbrė),
300 g pievagrybių,
poras,
žalumynų,
druskos,
citrinpipirių,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Įdarui pievagrybius supjaustykite ir pakepkite aliejuje kartu su susmulkintu poru. Gardinkite žalumynais, citrinpipiriais, druska, atvėsinkite. Tada nulupkite žuvį, išimkite kaulus, susmulkinkite ir sudėkite į pievagrybių ir poro masę, suberkite džiūvėsėlius, išmaišykite.

Į skardą įtieskite kepimo popierių, išklokite atšaldytą tešlą. Iškrėskite įdarą, viršų uždenkite kitu tešlos gabalu, keliose vietose įpjaukite, aptepkite kiaušinio plakiniu arba vandeniu. Šaukite į karštą orkaitę ir kepkite 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje, paskui karštį sumažinkite iki 175 laipsnių ir kepkite dar apie pusę valandos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668