Maltinukai su porais ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltinukai su porais ir grybais


INGREDIENTAI:

4 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
pusės stiklinės vandens,
1 kiaušinio,
pusės šaukštelio druskos,
ketvirčio šaukštelio baltųjų pipirų,
muskato riešuto,
nedidelio svogūno,
400 g maltos kiaulienos,
150 g pievagrybių,
1 nedidelio poro.


GAMINIMAS:

Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite 10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite. Nuvalykite bei nuplaukite grybus ir porą, supjaustykite. Apkepkite grybus keptuvėje, po to suberkite porų griežinėlius.

Pabarstykite druska ir pipirais. Truputį porų ir grybų masės atidėkite patiekalui papuošti, o likusią sumaišykite su mėsa ir džiūvėsiais. Drėgnomis rankomis formuokite maltinius ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Po to truputį patroškinkite ant silpnos ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668