4 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
pusės stiklinės vandens,
1 kiaušinio,
pusės šaukštelio druskos,
ketvirčio šaukštelio baltųjų pipirų,
muskato riešuto,
nedidelio svogūno,
400 g maltos kiaulienos,
150 g pievagrybių,
1 nedidelio poro.
GAMINIMAS:
Sumaišykite džiūvėsius, vandenį, kiaušinį, druską bei prieskonius ir palikite 10 min., kad išbrinktų. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite į džiūvėsių masę. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite. Nuvalykite bei nuplaukite grybus ir porą, supjaustykite. Apkepkite grybus keptuvėje, po to suberkite porų griežinėlius.
Pabarstykite druska ir pipirais. Truputį porų ir grybų masės atidėkite patiekalui papuošti, o likusią sumaišykite su mėsa ir džiūvėsiais. Drėgnomis rankomis formuokite maltinius ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Po to truputį patroškinkite ant silpnos ugnies.