8 kiaulienos pjausnių (po 60 g),
8 juostelių rūkytos kiaulienos šoninės,
50 g rokforo sūrio,
4 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
2 šaukštų aliejaus,
1 stiklinės daržovių sultinio,
2 pomidorų,
šaukšto sviesto,
3 šaukštų grietinės,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsos pjausnius lengvai išmuškite, pabarstykite druska ir ant kiekvieno gabaliuko uždėkite šoninės juostelę. Sūrį išsukite, 1 šaukštą atidėkite, o likusį užtepkite ant šoninės juostelių. Viską pabarstykite svogūnų laiškais ir gražiai susukusios suriškite svogūnų laiškais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą, supilkite sultinį ir troškinkite 20 minučių.
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite odelę, supjaustykite ketvirčiais ir apkepkite svieste. Iškepusią mėsą išimkite, o susidariusį skystį virkite 5 min. Po to supilkite grietinę, sudėkite pomidorus, atidėtą sūrį ir gerai pakaitinkite (bet neužvirinkite), pagardinkite druska ir pipirais. Suktinukus patiekite su padažu.