1 vištos,
100 g sviesto,
150 g rūkytų lašinių,
4 morkų,
1 svogūno,
1 stiklinės ryžių,
150 g džiovintų slyvų,
150 g razinų,
druskos,
vištienos prieskonių.
P a d a ž u i:
2 šaukštų sviesto,
1 šaukšto miltų,
1 stiklinės pieno,
raudonųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Vištą ištrinkite druska, prieskoniais, dėkite į troškinį skirtą indą. Užpilkite tirpintu sviestu, apdėliokite lašinių griežinėliais. Sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas, smulkintus svogūnus, uždenkite ir troškinkite 1 valandą. Ryžius išvirkite. Slyvas išvirkite tame pačiame vandenyje, kuriame mirko.
Razinas nuplikykite ir išvirkite nedideliame kiekyje vandens. Miltus pakepinkite svieste, atskieskite pienu, įberkite raudonųjų pipirų, pavirinkite. Vištą dėkite į lėkštę, šalia sudėkite ryžius, užpilkite padažu, puoškite virtomis džiovintomis slyvomis ir razinomis.