Vištiena su aštriu padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su aštriu padažu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2 skiltelių česnako,
1 aitriosios paprikos,
1 svogūno,
aliejaus,
100 g kokosų drožlių,
100 ml riebios grietinėlės,
500 g vištienos filė,
3-4 šaukštų krakmolo,
1-2 šaukštų pomidorų padažo,
0,5 šaukšto kmynų,
malto imbiero,
pipirų žirnelių,
muskato riešuto,
cinamono,
druskos,
cukraus-pagal skonį.
žalumynų papuošti,
virtų ryžių garnyrui.

GAMINIMAS:

Aitriąją papriką išvalykite ir 10 min. įmerkite į verdantį vandenį. Svogūną ir česnaką sukapokite. Sausoje keptuvėje 3-4 min. pakepkite pipirus, imbierą, kmynus, cinamoną, muskato riešutą. Aitriąją papriką smulkiai supjaustykite.

Sutrinkite apkeptus prieskonius, česnaką, svogūną, įdėkite pjaustytą aitriąją papriką, pomidorų padažo, įpilkite šaukštą aliejaus. Į puodą supilkite grietinėlę, stiklinę vandens, įberkite kokosų drožles, užvirkite ir perkoškite.

Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apvoliokite krakmole ir troškinkite kokoso nuovire 5-7 min. Į puodą su vištiena sudėkite prieskonių mišinį, įberkite druskos, cukraus, išmaišykite ir troškinkite 5 min. Patiekite su virtais ryžiais, papuoškite žalumynais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668