300 g lašišos arba tuno filė,
1 paprikos,
1 svogūno,
130 ml sauso baltojo vyno,
2 šaukštų aliejaus,
1 tarkuotos citrinos žievelės ir sulčių,
druskos,
po 1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
kmynų,
šalavijo.
G a r n y r u i:
ryžių,
brokolių,
pomidorų.
GAMINIMAS:
Sumaišykite marinato produktus. Papriką supjaustykite gabaliukais. Žuvies filė supjaustykite kubeliais, įdėkite žiedais pjaustyto svogūno ir užpilkite marinatu. Marinuokite 2 val. šaldytuve. Tuomet ant iešmelių verkite žuvies kubelius pakaitomis su svogūno žiedais ir paprikos gabaliukais.
Kepkite keptuve arba orkaitėje, pavartykite. Patiekite su virtais ryžiais, brokoliais, šviežiais pomidorais ir žalumynais.