Lenkiškas troškinys receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lenkiškas troškinys


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

400 g žuvies filė,
5 g miltų,
300 g baltagūžio kopūsto,
40 g grybų,
1 svogūno,
40 g obuolių,
10 g pomidorų padažo,
krapų,
3 proc acto,
druskos,
cukraus,
aliejaus.

GAMINIMAS:

Žuvies filė supjaustykite porcijomis, įberkite druskos, pipirų, apvoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Kopūstus supjaustykite šiaudeliais ir patroškinkite, įdėkite virtų grybų ir šiaudeliais pjaustyto svogūno.

Pabaigoje įberkite miltų, įdėkite tarkuoto obuolio ir pomidorų padažo. Pgardinkite druska, pipirais, įpilkite šlakelį acto ir išmaišykite. Žuvį dėkite ant kopūstų ir uždengę troškinkite 10 min. Papuoškite žalumynais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668