1 nedidelio svogūno,
1 skiltelės česnako,
2,5 cm imbiero šaknies,
1 šaukšelio maltos kalendros,
1/2 šaukštelio ciberžolės "kurkumos",
1/2 šaukštelio paprikos miltelių,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 vištienos krūtinėlių,
1 šaukšto smulkintos kalendros,
1/2 žaliosios citrinos sulčių,
150 g salotų lapų,
1 mango,
1 aitriosios paprikos.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite su smulkintu česnaku, malta kalendra, ciberžolės prieskoniais, paprikos milteliais, smulkintų imbieru, 2 šaukštais aliejaus, 2 šaukštais vandens ir viską sumalkite elektriniu smulkintuvu. Vištienos filė dėkite į paruoštą marinatą ir laikykite šaldytuve 4 val.
Po to įkaitinkite keptuvę ir kepkite vištieną 10-15 min. Supjaustykite griežinėliais. Dubenėlyje sumaišykite likusį aliejų, smulkintą kalendrą ir citrinos sultis. Į salotinę dėkite salotų lapų, juos apliekite paruoštu užpilu, sumaišykite, tada dėkite vištieną, smulkintą išvalytą aitriąją papriką, skiltelėmis pjaustytą mango vaisių ir išmaišykite.