Krepšeliai su kepenėlių paštetu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krepšeliai su kepenėlių paštetu


INGREDIENTAI:

500 g jautienos kepenų,
1 morkos,
1 petražolės šaknies,
1 svogūno,
100 g lašinukų,
1 lauro lapo,
tarkuoto muskato riešuto,
100 g sviesto,
žalumynų papuošti,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kepenis supjaustykite gabaliukais. Morką ir petražolės šaknį nuvalykite, supjaustykite šiaudeliais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Lašinukus supjaustykite kubeliais, apkepkite kartu su svogūnais ir šaknimi. Sudėkite kepenėles, lauro lapą ir kepkite 10 min., tada nukaiskite ir išimkite lauro lapą.

Kepenis su daržovėmis sumalkite mėsmale. Įberkite muskato riešuto, druskos, pipirų, įdėkite minkšto sviesto ir išplakite. Paštetą sudėkite į krepšelius, papuoškite sviesto gėlytėmis ir žalumynais.

Krepšelius galite išsikepti iš pirktos šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos keksų formelėse arba nusipirkite jau paruoštų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668