Elnienos troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Elnienos troškinys


INGREDIENTAI:

300-400 g elnienos kumpio arba nugarinės (tinka ir jautiena),
25 g alyvų aliejaus,
100 ml raudonojo vyno,
malūnėlio su miško prieskoniais "Santa Maria Forest Blend",
aštrių mėsos prieskonių "Santa Maria",
grūstų juodųjų pipirų "Santa Maria",
150 ml jautienos sultinio,
50 g rūkytos šoninės,
30 g svogūnų,
30 g morkų,
15 g raudonųjų serbentų džemo,
druskos.


GAMINIMAS:

Elnieną supjaustykite griežinėliais, įtrinkite prieskoniais, supilkite vyną, pusę aliejaus, sumaišykite. Marinuokite šaldytuve 24 valandas. Marinuotą mėsą pavoliokite miltuose, pakepkite ant keptuvės su aliejumi.

Pjaustytą šoninę bei daržoves apkepkite 5 min. Po to supilkite sultinį, marinatą, sudėkite džemą, dar pavirkite 2-3 min. Sudėkite elnieną, pagardinkite prieskoniais ir uždengę troškinkite ant silpnos ugnies 1-2 valandas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668