Avienos baršteliai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos baršteliai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 780 kcal

1 1/2 kg avienos,
1 svogūnas,
500 g burokėlių,
100 g morkų,
1 gūžė kopūsto,
2 pomidorai,
1/2 šaukšto miltų,
lauro lapelių,
pipirų,
1/2 stiklinės grietinės,
druskos.

GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite, užpilkite vandeniu, sudėkite nuluptus burokėlius (juos galima išvirti atskirai) ir virkite, kol mėsa suminkštės. Baigiant virti, sudėkite prieskonius. Sultinį nukoškite.Mėsą išimkite. Į sultinį sudėkite supjaustytus kopūstus, morkas, pomidorus ir virkite 1 valandą. Baigiant virti, sudėkite tarkuotus burokėlius ir pakepintus miltus. Paduodant užbalinkite grietine.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668