Troškinta aviena su burokėliais ir morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta aviena su burokėliais ir morkomis


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1625 kcal

1 kg vidutinio riebumo avienos,
500 g burokėlių,
500 g morkų,
1 svogūnas,
kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą galima supjaustyti ar troškinti visą gabalą. Burokėlius ir morkas supjaustykite stambiais kubeliais. Nuplautą mėsą sudėkite su daržovėmis į puodą, užpilkite 2 stiklinėmis vandens, apibarstykite kmynais, sudėkite supjaustytą svogūną ir troškinkite, kol suminkštės. Baigiant troškinti, pasūdykite. Jei vanduo išgaruoja, reikia pilti karšto vandens. Mėsą patiekite kartu su daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668