800 g jautienos,
1/4 stiklinės aliejaus,
2 nedidelės morkos,
1 svogūnas,
2-3 česnako skiltelės,
6-7 laurų lapų,
nemaltų pipirų,
1/2 šaukštelio manų kruopų,
vandens,
prieskonių,
druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite kaip guliašui. Morkas ir svogūnus nuvalykite, supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Jautieną sudėkite kartu su daržovėmis, įpilkite truputį vandens-jis neturėtų visiškai apsemti mėsos.
Suberkite susmulkintas česnako skilteles, laurų lapus ir įdėkite keletą nemaltų pipirų. Galite įberti šiek tiek manų kruopų-jos suteiks padažui tirštumo. Kai mėsa bus beveik paruošta, pagardinkite ją druska, pipirais ir prieskoniais.