Troškinta jautiena su morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta jautiena su morkomis


INGREDIENTAI:

800 g jautienos,
1/4 stiklinės aliejaus,
2 nedidelės morkos,
1 svogūnas,
2-3 česnako skiltelės,
6-7 laurų lapų,
nemaltų pipirų,
1/2 šaukštelio manų kruopų,
vandens,
prieskonių,
druskos,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite kaip guliašui. Morkas ir svogūnus nuvalykite, supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Jautieną sudėkite kartu su daržovėmis, įpilkite truputį vandens-jis neturėtų visiškai apsemti mėsos.

Suberkite susmulkintas česnako skilteles, laurų lapus ir įdėkite keletą nemaltų pipirų. Galite įberti šiek tiek manų kruopų-jos suteiks padažui tirštumo. Kai mėsa bus beveik paruošta, pagardinkite ją druska, pipirais ir prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668