Šviežių kopūstų apkepas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šviežių kopūstų apkepas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2129 kcal

2 kopūsto gūžės,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštas džiuvėsėlių,
500 g bulvių,
200 g kumpio,
druskos.

GAMINIMAS:

Kopūsto gūžę perpjaukite į 4 dalis ir 10 minučių pavirinkite pasūdytame vandenyje. Apvirusį kopūstą išimkite ir, nuvarvėjus vandeniui, smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite su tryniais, supilkite miltus, grietinę, druską, džiuvėsėlius, sudėkite kopūstą ir išplaktus baltymus.

Masę supilkite į riebalais išteptą indą. Ant viršaus užbarstykite kapoto kumpio. Kepkite orkaitėje, kol parausvės. Paduokite su virtomis bulvėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668