Žuvies vyniotiniai pomidorų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies vyniotiniai pomidorų padaže


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1552 kcal

1 kg žuvies,
100 g lašinukų,
raugintas agurkas,
druskos,
acto.

P a d a ž u i:
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai miltų,
1/2 l sultinio,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
pipirų,
druskos,
svogūno.


GAMINIMAS:

Žuvį nuvalykite, išėmus kaulus, pasūdykite, pašlakstykite actu ir supjaustykite pailgais gabalais. Agurką ir lašinukus supjaustykite plonimis juostelėmis. Ant žuvies gabalo uždėkite agurkų ir lašinukų, žuvį susukite ir suriškite.

Vyniotinius sudėkite į riebalais išteptą indą, užpilkite pomidorų padažu ir troškinkite 20 minučių. P a d a ž u i svogūną pakepinkite svieste, supilkite miltus, pomidorų tyrę, įberkite pipirų, druskos, įpilkite sultinio ir pavirinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668