Energetinė vertė: 1552 kcal
1 kg žuvies,
100 g lašinukų,
raugintas agurkas,
druskos,
acto.
P a d a ž u i:
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai miltų,
1/2 l sultinio,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
pipirų,
druskos,
svogūno.
GAMINIMAS:
Žuvį nuvalykite, išėmus kaulus, pasūdykite, pašlakstykite actu ir supjaustykite pailgais gabalais. Agurką ir lašinukus supjaustykite plonimis juostelėmis. Ant žuvies gabalo uždėkite agurkų ir lašinukų, žuvį susukite ir suriškite.
Vyniotinius sudėkite į riebalais išteptą indą, užpilkite pomidorų padažu ir troškinkite 20 minučių. P a d a ž u i svogūną pakepinkite svieste, supilkite miltus, pomidorų tyrę, įberkite pipirų, druskos, įpilkite sultinio ir pavirinkite.