Rabarbarų paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rabarbarų paštetas


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2463 kcal

T e š l a i:
1 1/2 stiklinės miltų,
100 g margarino,
2 šaukštai cukraus,
1 kiaušinis,
druskos.

Į d a r u i:
250 g rabarbarų,
1/2 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės ryžių.


GAMINIMAS:

Ant lentos supylus miltus, padarykite juose duobutę, sudėkite susmulkintą margariną, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, druską ir greit suminkykite tešlą. Jei tešla kieta, įpilkite 1-2 šaukštus vandens. Paruoštą tešlą 30 minučių palaikykite šaltoje vietoje. Iškočiokite du 1 cm storio lakštus ir vienu išklokite apkepo indą.

Išvirkite birią ryžių košę, sumaišykite su cukruje apvirtais rabarbarų gabalėliais ir sudėkite į tešla išklotą indą. Viršų uždenkite tešlos lakštu su skylute garams išeiti, patepkite kiaušiniu, kraštus prispauskite šakute. Kepkite 40-50 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668