Energetinė vertė: 2463 kcal
T e š l a i:
1 1/2 stiklinės miltų,
100 g margarino,
2 šaukštai cukraus,
1 kiaušinis,
druskos.
Į d a r u i:
250 g rabarbarų,
1/2 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės ryžių.
GAMINIMAS:
Ant lentos supylus miltus, padarykite juose duobutę, sudėkite susmulkintą margariną, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, druską ir greit suminkykite tešlą. Jei tešla kieta, įpilkite 1-2 šaukštus vandens. Paruoštą tešlą 30 minučių palaikykite šaltoje vietoje. Iškočiokite du 1 cm storio lakštus ir vienu išklokite apkepo indą.
Išvirkite birią ryžių košę, sumaišykite su cukruje apvirtais rabarbarų gabalėliais ir sudėkite į tešla išklotą indą. Viršų uždenkite tešlos lakštu su skylute garams išeiti, patepkite kiaušiniu, kraštus prispauskite šakute. Kepkite 40-50 minučių.