Kepti trapios tešlos krepšeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti trapios tešlos krepšeliai


INGREDIENTAI:

250 g miltų,
2 kiaušiniai,
150 g sviesto,
pagal skonį druskos.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite, supilkite ant didelės lentos, sudėkite gabalėliais pjaustytą sviestą ir dideliu peiliu kapokite masę, kol susidarys maždaug vienodo dydžio trupiniai. Iš trupinių suformuokite bokštelį, viduje padarykite duobutę, į ją įmuškite kiaušinius ir užminkykite vientisą tešlą.

Jau paruoštą tešlą suvyniokite į plėvelę ir apie valandą laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite norimo storio lakštais, stiklinaite ar puodeliu išspauskite norimo dydžio apskritimus ir klokite juos į kepti skirtas formeles. Paruoštus krepšelius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668