250 g miltų,
2 kiaušiniai,
150 g sviesto,
pagal skonį druskos.
GAMINIMAS:
Miltus persijokite, supilkite ant didelės lentos, sudėkite gabalėliais pjaustytą sviestą ir dideliu peiliu kapokite masę, kol susidarys maždaug vienodo dydžio trupiniai. Iš trupinių suformuokite bokštelį, viduje padarykite duobutę, į ją įmuškite kiaušinius ir užminkykite vientisą tešlą.
Jau paruoštą tešlą suvyniokite į plėvelę ir apie valandą laikykite šaldytuve. Tada iškočiokite norimo storio lakštais, stiklinaite ar puodeliu išspauskite norimo dydžio apskritimus ir klokite juos į kepti skirtas formeles. Paruoštus krepšelius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.