Žolelių acto ir kepintų česnakų padažas (Jamie Oliver) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žolelių acto ir kepintų česnakų padažas (Jamie Oliver)


INGREDIENTAI:

3 nuluptos, minkštai iškeptos ar išvirtos česnako skiltelės,
6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 arbatinis šaukštelis su kaupu Dižono garstyčių,
3 šaukštai gero raudonojo arba baltojo žolelių acto,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Išspauskite česnakus iš odelių, sutrinkite ir sumaišykite dubenyje su kitais produktais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668