2 po 225 g nugarinės gabaliukai,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
2 ropės (tiks net špinatai ar kitokios žaliosios daržovės),
8 šaukštai sojų padažo,
1/2 smulkiai sukapotos česnako skiltelės,
1 nykščio dydžio nuskustas ir smulkiai pjaustytas šviežio imbiero gabalėlis,
1 šviežias smulkiai pjaustytas raudonasis pipiras be sėklų,
1 citrinos sultys,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Labai karštoje keptuvėje vidutiniškai ar kitaip mėgstate iškepkite prieskoniais pabarstytus nugarinės gabaliukus. Sudėkite juos į lėkštę ir palikite 2 minutes, tuo metu sūdytame vandenyje virkite daržoves, kol suminkštės. Dar karštus kepsnius apipilkite sojų padažu ir apibarstykite česnaku, imbieru, raudonojo pipiro gabalėliais, apšlakstykite citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Kai daržovės išvirs, padalykite jas į 2 lėkštes, supjaustykite griežinėliais nugarinės kepsnius, uždėkite juos ant daržovių ir apšlakstykite padažu, susidariusiu lėkštėje, kurioje jie buvo. Pasakiškas patiekalas.