Jautienos nugarinė su ropėmis, sojų padažu ir imbieru (Jamie Oliver) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos nugarinė su ropėmis, sojų padažu ir imbieru (Jamie Oliver)


INGREDIENTAI:

2 po 225 g nugarinės gabaliukai,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
2 ropės (tiks net špinatai ar kitokios žaliosios daržovės),
8 šaukštai sojų padažo,
1/2 smulkiai sukapotos česnako skiltelės,
1 nykščio dydžio nuskustas ir smulkiai pjaustytas šviežio imbiero gabalėlis,
1 šviežias smulkiai pjaustytas raudonasis pipiras be sėklų,
1 citrinos sultys,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Labai karštoje keptuvėje vidutiniškai ar kitaip mėgstate iškepkite prieskoniais pabarstytus nugarinės gabaliukus. Sudėkite juos į lėkštę ir palikite 2 minutes, tuo metu sūdytame vandenyje virkite daržoves, kol suminkštės. Dar karštus kepsnius apipilkite sojų padažu ir apibarstykite česnaku, imbieru, raudonojo pipiro gabalėliais, apšlakstykite citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.

Kai daržovės išvirs, padalykite jas į 2 lėkštes, supjaustykite griežinėliais nugarinės kepsnius, uždėkite juos ant daržovių ir apšlakstykite padažu, susidariusiu lėkštėje, kurioje jie buvo. Pasakiškas patiekalas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668