Jautienos nugarinė su ropėmis, sojų padažu ir imbieru (Jamie Oliver) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos nugarinė su ropėmis, sojų padažu ir imbieru (Jamie Oliver)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2 po 225 g nugarinės gabaliukai,
jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
2 ropės (tiks net špinatai ar kitokios žaliosios daržovės),
8 šaukštai sojų padažo,
1/2 smulkiai sukapotos česnako skiltelės,
1 nykščio dydžio nuskustas ir smulkiai pjaustytas šviežio imbiero gabalėlis,
1 šviežias smulkiai pjaustytas raudonasis pipiras be sėklų,
1 citrinos sultys,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.

GAMINIMAS:

Labai karštoje keptuvėje vidutiniškai ar kitaip mėgstate iškepkite prieskoniais pabarstytus nugarinės gabaliukus. Sudėkite juos į lėkštę ir palikite 2 minutes, tuo metu sūdytame vandenyje virkite daržoves, kol suminkštės. Dar karštus kepsnius apipilkite sojų padažu ir apibarstykite česnaku, imbieru, raudonojo pipiro gabalėliais, apšlakstykite citrinų sultimis ir alyvuogių aliejumi.

Kai daržovės išvirs, padalykite jas į 2 lėkštes, supjaustykite griežinėliais nugarinės kepsnius, uždėkite juos ant daržovių ir apšlakstykite padažu, susidariusiu lėkštėje, kurioje jie buvo. Pasakiškas patiekalas.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668