Ryžių ir bruknių desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių ir bruknių desertas


INGREDIENTAI:

100 ml ryžių,
10 ml vandens,
500 ml Dvaro pieno,
žiupsnelis druskos,
150 ml cukraus,
400 g šaldytų ar šviežių bruknių,
250 ml plakomosios grietinėlės,
1 šaukšto vanilinio cukraus,
200 ml šokoladinio padažo.


GAMINIMAS:

Šaldytas bruknes atitirpinkite kambario temperatūtoje. 5 minutes vandenyje virkite ryžius, paskui supilkite Dvaro pieną, gerai išmaišykite ir iš naujo užvirkite. Įberkite druskos, 50 ml cukraus ir virkite maždaug 25 minutes. Tada indą su koše įstatykite į šaltą vandenį, kad atvėstų.

Bruknes sumaišykite su 100 ml cukraus (jis turi ištirpti). Grietinėlę išplakite su vaniliniu cukrumi ir sumaišykite su bruknėmis. Ryžių ir bruknių masę į indelius sudėkite sluoksniais, ant viršaus užpilkite šokoladinio padažo. Pusvalandį palaikykite šaltai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668