"Gyoza" su sojų mėsa (Japonija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Gyoza" su sojų mėsa (Japonija)


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
2 stiklinės miltų,
3/4 stiklinės vandens,
1/2 šaukštelio druskos,
1 šaukštelis krakmolo.

Į d a r u i:
300 g sojų faršo,
1 kininis kopūstas,
svogūnų laiškų,
truputis imbiero,
sojų padažo,
druskos.

P a d a ž u i:
1 dalis sojų padažo,
1 dalis ryžių acto,
keli lašai pakaitinto sezamų aliejaus.


GAMINIMAS:

Svarbiausia tinkamai paruošti tešlą. Ji turi plonai išsikočioti, kad paruoštų koldūnų įdaras matytųsi per tešlos sluoksnį. Kopūstą smulkiai sukapokite ir, kai jis paleis sultis, nuspauskite ir įdėkite 1 šaukštelį susmulkinto imbiero.

Į pagal instrukciją paruoštą sojų faršą įberkite susmulkintus svogūnų laiškus ir įpilkite 1 šaukštelį sojų padažo. Tešlą iškočiokite, suformuokite 10 cm skersmens apskritimus ir juos dar pakočiokite. Apskritimus įdarykite paruotu įdaru ir užlipdykite.

Koldūnus sudėkite į keptuvę su trupučiu įkaitusio aliejaus ir kepkite ant stiprios ugnies, kol jie gražiai apskrus. Tada į keptuvę įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir sumažinę ugnį virkite garuose apie 5-7 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668