Japoniški koldūnai "Gyoza" su antiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Japoniški koldūnai "Gyoza" su antiena


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
2 stiklinės miltų,
3/4 stiklinės vandens,
1/2 šaukštelio druskos.

Į d a r u i:
2 anties krūtinėlės,
1 kininis kopūstas,
svogūnų laiškų,
truputis imbiero,
česnako,
vyno,
sojų padažo,
sezamų aliejaus,
saulėgrąžų aliejaus.

P a d a ž u i:
1 dalis sojų padažo,
1 dalis ryžių acto,
truputis aliejaus,
aitrioji paprika.


GAMINIMAS:

Iš vandens, miltų ir druskos paruoškite elastingą tešlą. Anties krūtinėles nuplaukite, nulupkite odelę, išpjaustykite sausgysles ir smulkiai sukapokite. Į sukapotą mėsą įdėkite labai smulkiai supjaustyto kininio kopūsto, svogūnų laiškų, truputį susmulkinto imbiero ir česnako.

Į paruoštą faršą įpilkite truputį vyno, sojų padažo, sezamų aliejaus, įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos. Gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite, suformuokite 10 cm skersmens apskritimus, įdarykite paruoštu faršu ir užlipdykite.

Paruoštus koldūnus sudėkite į keptuvę sutrupučiu įkaitusio aliejaus ir kepkite ant stiprios ugnies, kol jie gražiai apskrus. Tada į keptuvę įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir sumažinę ugnį virkite garuose apie 10 min. Padažui sumaišykite sojų padažą, ryžių actą, aliejų, įberkite smulkiai sukapotos aitriosios paprikos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668