T e š l a i:
2 stiklinės miltų,
3/4 stiklinės vandens,
1/2 šaukštelio druskos.
Į d a r u i:
2 anties krūtinėlės,
1 kininis kopūstas,
svogūnų laiškų,
truputis imbiero,
česnako,
vyno,
sojų padažo,
sezamų aliejaus,
saulėgrąžų aliejaus.
P a d a ž u i:
1 dalis sojų padažo,
1 dalis ryžių acto,
truputis aliejaus,
aitrioji paprika.
GAMINIMAS:
Iš vandens, miltų ir druskos paruoškite elastingą tešlą. Anties krūtinėles nuplaukite, nulupkite odelę, išpjaustykite sausgysles ir smulkiai sukapokite. Į sukapotą mėsą įdėkite labai smulkiai supjaustyto kininio kopūsto, svogūnų laiškų, truputį susmulkinto imbiero ir česnako.
Į paruoštą faršą įpilkite truputį vyno, sojų padažo, sezamų aliejaus, įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos. Gerai išmaišykite. Tešlą iškočiokite, suformuokite 10 cm skersmens apskritimus, įdarykite paruoštu faršu ir užlipdykite.
Paruoštus koldūnus sudėkite į keptuvę sutrupučiu įkaitusio aliejaus ir kepkite ant stiprios ugnies, kol jie gražiai apskrus. Tada į keptuvę įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir sumažinę ugnį virkite garuose apie 10 min. Padažui sumaišykite sojų padažą, ryžių actą, aliejų, įberkite smulkiai sukapotos aitriosios paprikos.