Japoniški koldūnai "Gyoza" su kiauliena receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Japoniški koldūnai "Gyoza" su kiauliena


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
200 g miltų,
100 ml šalto vandens,
1/4 šaukštelio druskos.

Į d a r u i:
300 g kiaulienos,
1 kininis kopūstas,
1 svogūnas,
truputis svogūnų laiškų,
2 skiltelės česnako,
pagal skonį sojų padažo,
saulėgrąžų aliejaus.

GAMINIMAS:

Paruoškite tešlą. Ją sukočiokite į 30 cm ilgio ir 4 cm skersmens cilindrą, uždenkite drėgnu audeklu ir palaikykite 30-40 min. Kopūstą supjaustykite plonais šiaudeliais. Taip pat supjaustykite ir kiaulieną. Susmulkinkite svogūną bei svogūnų laikus. Viską sumaišykite, pridėkite truputį smulkiai pjaustyto česnako ir sojų padažo.

Tešlos cilindrą supjaustykite 1 cm pločio griežinėliais ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą. Apskritimus įdarykite paruoštu faršu ir užlipdykite. Koldūnus sudėkite į keptuvę su trupučiu įkaitusio aliejaus ir kepkite ant didelės ugnies, kol jie gražiai apskrus. Tuomet į keptuvę įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir sumažinę ugnį virkite garuose apie 3-5 min. Po to vandenį nupilkite ir koldūnus vėl apkepkite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668