Energetinė vertė: 1786 kcal
500 g didelių salotų lapų,
1 stiklinė ryžių,
2 šaukštai sviesto,
1/2 stiklinės grietinės,
1 šaukštas miltų,
1 svogūnas,
druskos.
GAMINIMAS:
Salotų lapus nuplikykite. Išvirkite birią ryžių košę.Smulkiai supjaustytą svogūną ir miltus pakepinkite su 1 šaukštu sviesto, sudėkite ryžius, pasūdykite ir dar pakepinkite. Ant lentelės paklokite po 2-3 salotų lapus, uždėkite po šaukštą ryžių įdaro ir suvyniokite.
Puode ištirpinkite šaukštą sviesto, sudėkite vyniotinius, užpilkite virintu vandeniu ar daržovių sultiniu ir troškinkite 20 minučių. Baigiant troškinti, supilkite grietinę. Patiekite tame pačiame inde, kuriame buvo troškinama.