Vištienos vėrinukai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos vėrinukai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

500 g vištienos filė,
česnako skiltelė,
šaukštas medaus,
sojų padažo,
druskos.

P a d a ž u i:
Stiklinaitė žemės riešutų (be odelės),
šaukštas aliejaus,
česnako skiltelė,
šaukštas pomidorų tyrės,
po žiupsnelį cukraus, druskos,
po šaukštą citrinų ir apelsinų sulčių.

GAMINIMAS:

Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais pailgais gabalėliais. Apibarstykite trintais česnakais, apšlakstykite sojų padažu, skystu medumi ir palikite pusvalandžiui pasimarinuoti.

Po kelis paukštienos gabalėlius suverkite ant medinių konditerinių iešmelių. Dėkite į keptuvę su įkaitusiais riebalais ir kepinkite iš abiejų pusių po 4-5 minutes. Keptuvę uždenkite ir dar keletą minučių vėrinukus pakepinkite. Padėkite šiltai.

Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir sumalkite kavamale. Sumaišykite su dviem šaukštais šalto virinto vandens, aliejumi, trintais česnakais, pomidorų tyre, citrinų ir apelsionų sultimis. Vištienos vėrinukus išdėliokite serviravimo lėkštėje. Šalia pastatykite padažinę su pikantišku padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668