Pakuotė šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos,
150 g mocarelos,
50 g mėlynųjų pelėsių sūrio,
geltona paprika,
5 vidutinio dydžio pomidorai,
50 g parmezano,
2 šaukštai pomidorų padažo,
šviežių bazilikų,
raudonėlių.
GAMINIMAS:
Nuo paprikos nupjaukite galą su koteliu, iš vidaus išskobkite sėklalizdžių, tada supjaustykite daržovę žiedais. Pomidorus irgi supjaustykite griežinėliais. Atšaldytą bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą kiek pakočiokite, tada supjaustykite 8 mm skersmens kvadratėliais ir kiekvieną jų pabadykite šakute.
Pomidorų padažą sumaišykite su šaukštu vandens, įberkite po šaukštą smulkintų raudonėlių ir bazilikų, tada dar sykį viską gerai išmaišykite. Gauta tyre aptepkite kiekvieną tešlos kvadratėlį. Ant kiekvieno kvadrato dėkite po kelis mozarelos griežinėlius, užberkite smulkinto mėlynųjų pelėsių sūrio, galiausiai-po porą žiupsnelių tarkuoto parmezano.
Uždėkite po paprikos ir pomidoro griežinėlį. Viršų dar kiek apibarstykite tarkuotu parmezanu. Kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 minučių.