T e š l a i:
100 g karčiojo šokolado,
50 g plaktos grietinėlės,
30 g minkšto sviesto,
1 apelsino žievelės,
2 valgomieji šaukštai persikų arba apelsinų likerio,
200 g "Dr. Oetker" "Vitalis skrudintų šokoladinių dribsnių su spragėsiais".
GAMINIMAS:
Sulaužykite šokoladą ir ištirpinkite ant silpnos ugnies kartu su grietinėle. Sutarkuokite apelsino žievelę ir kartu su likeriu įmaišykite į ištirpintą šokoladą. Gautą masę supilkite į indą ir palikite atvėsti kol sustandės.
Rankiniu plakikliu išplakite minkštą sviestą. Šokolado masę, taip pat, išplakite rankiniu plakikliu ir supilkite į indą su išplaktu sviestu. Gautą masę maišykite kol ji taps šviesi. Pabarstykite dribsnius plonu sluoksniu.
Arbatiniu šaukšteliu paimkite maždaug riešuto dydžio šokolado masės, išvoliokite dribsniuose ir suformuokite apskritas formeles. Skrudintus triufelius maždaug 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Patarimas: skrudintus triufelius uždarame inde galite laikyti mažiausiai 1 savaitę.