Energetinė vertė: 2519 kcal
1 kg virtų bulvių,
250 g varškės,
1 kiaušinis,
druskos.
P a d a ž u i:
1 šaukštas sviesto,
3 šaukštai miltų,
1 l pieno,
1 svogūnas,
pipirų,
druskos.
S a l o t o m s:
250 g salotų,
50 g majonezo.
GAMINIMAS:
Bulves sutrinkite, įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, pasūdykite ir išminkykite. Jei tešla lipi, galima įberti miltų. Iš tešlos padarykite volelius ir supjaustykite kvadratėliais.
Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite svieste kartu su miltais, įpilkite pieno, sudėkite prieskonius ir pavirinkite. Į verdantį padažą sudėkite varškėčius, virkite 10 minučių. S a l o t a s supjaustykite, pasūdykite ir užpilkite majonezu.