Energetinė vertė: 2085 kcal
2 veršelio širdys (maždaug 600 g),
1/2 šaukšto sviesto,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai grietinės,
500 g bulvių,
250 g salotų,
duonos pluta,
cukraus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Širdis nuvalykite, supjaustykite juostelėmis, užpilkite vandeniu, įdėkite duonos plutą ir virkite, kol suminkštės. Puode pakepinkite sviestą su miltais, supilkite likusį nuo širdžių nuovirą, įpilkite grietinę.
Sudėkite prieskonius ir išvirtą širdį, ir patroškinkite 10-15 minučių. Patiekite su virtomis bulvėmis ir salotomis. S a l o t a s susmulkinkite, pasūdykite ir pilkite obuolių majonezu (žiūr. receptus).