Kopūstų sriuba su dešrelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų sriuba su dešrelėmis


INGREDIENTAI:

350 g dešros arba dešrelių (neriebių, su prieskoniais),
2 šaukšteliai aliejaus,
1 smulkiai pjaustytas svogūnas,
1 smulkiai pjaustytas poras,
2 smulkiai pjaustytos morkos,
400 g pjaustytų konservuotų su savomis sultimis pomidorų,
350 g pjaustytų šviežių kopūstų,
2 skiltelės smulkiai pjaustyto česnako,
žiupsnelis džiovintų kmynų,
1,5 l vištienos arba mėsos sultinio,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
tarkuoto parmezano sūrio.


GAMINIMAS:

Sudėkite dešreles į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Išvirkite ant mažos ugnies. Tada nupilkite nuo dešrelių vandenį ir, kol jos atvės, nulupkite odelę (jei norite) bei smulkiai supjaustykite.

Dideliame puode pašildykite sviestą, pakepinkite svogūną, porą ir morką 3-4 minutes vis pamaišydami. Paskui sudėkite pomidorus, kopūstus, pjaustytus česnakus, dešreles, įberkite kmynų ir supilkite sultinį.

Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių, kol daržovės suminkštės. Sriubą pagardinkite-jeigu reikia-druska ir pipirais. Patiekite su parmezano sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668