Sausas mozūras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sausas mozūras


INGREDIENTAI:

250 g sviesto,
8 šaukštai cukraus,
3 tryniai,
1 kiaušinis,
1 arbatinis šaukštelis sodos (kepimo miltelių),
1 šaukštas grietinės,
miltų (iki kočiojamos tešlos kietumo),
2 stiklinės tirštos uogienės ar košės.


GAMINIMAS:

Tryniai ir kiaušinis ištrinami su cukrumi, kepimo milteliai ar soda sumaišomi su grietine. Sviestas ištirpinamas, pravėsinamas, įsijojami miltai ir viskas išminkoma. Tešla padalijama į dvi dalis.

Viena dalis iškočiojama ir išklojama ant skardos. Ant šio tešlos lakšto užtemama uogienės arba košės. Kita tešlos dalis atšaldoma ir sutarkuojama rupia tarka ant uogienės sluoksnio. Sausas mozūras kepamas vidutinio karštumo orkaitėje apie 45-50 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668