Pikantiškos vištienos kepenėlės su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškos vištienos kepenėlės su obuoliais


INGREDIENTAI:

300 g vištos kepenėlių,
2 rūgštokų aromatingų obuolių,
2 šaukštelių bruknių uogienės,
100 ml desertinio vyno,
3 šaukštelių rudojo cukranendrių cukraus,
1 šaukštelio vyno acto,
druskos,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Nulupkite ir supjaustykite obuolius skiltelėmis. Įpilkite į keptuvę 100 g vandens, 1 šaukštelį cukraus ir suberkite obuolius. Patroškinkite 5-6 minutes. Sutrinkite grūstuvėje stambią druską ir pipirus.

Apvoliokite šiame mišinyje kepenėles ir dėkite troškinti kartu su obuoliais. Į kitą keptuvę supilkite vyną, actą, suberkite likusį cukrų, įdėkite bruknių uogienės ir kaitinkite, kol padažas sutirštės. Į lėkštę dėkite kepenėles su obuoliais, apliekite padažu. Patiekite su šviežiomis daržovėmis. Vietoj deserto patiekite šaltų vynuogių ir Stiltono sūrio su portveinu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668