Lašišos užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišos užkandėlė


INGREDIENTAI:

šaltai rūkytos lašišos,
citrinos sulčių,
alyvuogių aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
šviežių krapų,
kaparėlių.


GAMINIMAS:

Supjaustykite lašišos filė ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Patiekite ant orkaitėje paskrudintų baltos duonos riekelių. Prie rūkytos lašišos rinkite klampius ir sunkius vynus, pavyzdžiui, Sancerre, Pouilly Fume, baltuosius Graves arba Riesling.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668