Virta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta jautiena


INGREDIENTAI:

1-1,5 kg jautienos,
1 morka,
1 salieras,
petražolės šaknis,
druskos,
pipirų,
lauro lapai,
grietinės arba majonezo,
džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Mėsa ir daržovės sudedamos į verdantį vandenį. Verdama ant silpnos ugnies, ugraibant putas. Truputį pavirus, pasūdoma, o baigiant-sudedami prieskoniai. Mėsa išgriebiama, aptepama grietine ar majonezu, apibarstoma džiūvėsėliais ir keptuvėje ar skardoje kepama orkaitėje 10-15 min. Į stalą patiekiama su padažu, bulvėmis ar kitomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668