Aluje virta dešra receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje virta dešra


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 šviežia dešra,
2 šaukštai sviesto,
nubrauktas arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (pipirų, lauro lapelių, gelsvės),
1 svogūno galvutė,
0,5-1 l alaus (kiekis priklauso nuo dešros dydžio),
druskos,
1 šaukštas miltų,
citrinos sulčių.

GAMINIMAS:

Į puodą su alumi (tinka ir naminis), įdedama nuplauta šviežia dešra, sviesto gabalėlis bei prieskonių mišinys, supjaustytas svogūnas ir pasūdoma. Verdama, kol iš dešros ištrykšta sultys. Patiekiama į stalą su padažu, pagamintu iš svieste pakepintų miltų, praskiestų tuo pat sultiniu, kuriame virė dešra. Padažas parūgštinamas citrinos sultimis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668