Panakota receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Panakota


INGREDIENTAI:

250 ml grietinėlės (35 proc. riebumo),
0,5 l pieno (2,5 proc. riebumo),
8 šaukštai cukraus,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
40 g želatinos,
stiklinė šviežių aviečių.


GAMINIMAS:

Želatiną užpilkite drungnu vandeniu, kad išbrinktų. Pieną ir grietinėlę supilkite į nedidelį puodą (100 ml pieno pasilikite), suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies.

Nukoškite išbrinkusius želatinos grūdelius, suberkite į likusį pieną ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol želatina ištirps. Ištirpusią želatiną sumaišykite su pienu ir grietinėle. Gautą masę supilkite į nedidelius keraminius arba stiklinius indelius.

Mažiausiai 2 val. laikykite šaldytuve, kad sustingtų. Paruoškite aviečių padažą. Virtuviniu kombainu sutrinkite avietes, įberkite šaukštą cukraus. Išėmus panakotos indelius iš šaldytuvo, akimirkai pamerkite į karštą vandenį ir išverskite ant lėkštelės. Ant viršaus pilkite aviečių padažo, papuoškite mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668